Restaurant Casa Maya 

Mooie gerechten met goede producten, gastvrijheid​​ en gezelligheid

 

Casa Maya is zo'n restaurantje waar je samen met je geliefde, familie en vrienden graag komt om te genieten van lekker eten en te ontspannen. Een relaxt restaurant en wijnbar waar gastvrijheid voorop staat en het vooral gaat om genieten. Genieten van het eten, de wijnen, elkaars gezelschap.

Zo hadden wij het ook ervaren de afgelopen jaren dat we regelmatig zelf kwamen eten bij Casa Maya als gast. Vandaar dat toen we in oktober 2018 het restaurant konden overnemen we graag het wilde voorzetten en verder uitbouwen.

De afgelopen maanden hebben we het restaurant een update gegeven om vooral voor de gasten een nog fijnere ambiance te bieden. Daarnaast hebben we veel geproefd en voor u een vernieuwde Spaanse tapaskaart uitgewerkt met nog meer lekkere gerechten. Samen met een nieuwe wijnkaart met een mooie collectie Spaanse wijnen. 

 

Authentieke Spaanse gerechten met de mooiste producten. Wij zijn benieuwd wat u van al deze nieuwe smaken vindt en hopen u binnenkort te mogen ontvangen en te verrassen!

 

Saludos,

Lisa 

 

Adres:

Dieversluis 2d/e

Dieverbrug (Dwingeloo)

Tel. 0521 700 261

 

 

Openingstijden Restaurant Casa Maya:

Donderdag t/m zondag

Vanaf 16 uur en bij terrasweer eerder.

In juni, juli en augustus ook op woensdag.

 

 

 

Casa Maya Tapas & Wijn - Tel. 0521 700 261 

@ 2018 | All Rights Reserved